Posted on

Connect hotel city kungsholmen spa i stockholm city

connect hotel city kungsholmen spa i stockholm city

Se våra erbjudanden för Connect Hotel City i Stockholm. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Koppla av på ett spahotell i Kungsholmen! Jämför Connect Hotel City Det finns flera hotell med spa i Stockholm att välja på, och beroende på vilken typ av. Connect Hotel City erbjuder sina besökare bekväma rum sedan Gångavstånd till distriktet Kungsholmen, där det finns kasinon och restauranger.

Connect hotel city kungsholmen spa i stockholm city - massage

Spara tid, spara pengar! Hitta din favorit bland spahotell i Kungsholmen enkelt och smidigt med Expedia! Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Äkta åsikter Läs mer. Ange en giltig e-postadress. Marknadsföringsrelaterat innehåll kommer tas bort, och kommentarer som rör Booking.

Connect hotel city kungsholmen spa i stockholm city - thaimassage

Det finns en bastu som man får låna gratis och det finns trådlöst internet både på alla rum och i de gemensamma utrymmena. Vi har bäst priser på allt från stadshotell, slott, herrgårdar till spahotell. Var hittar jag det här? Rent och fräscht minirum. Barn under 2 år kan antingen sitta i vuxens knä eller på egen sittplats. Saknade engarderob, i övrigt var det fräscht och välstädat. Efter att du fått dina behandlingar och badat hela dagen är det skönt att komma in i ett fräscht och vackert inrett rum med sköna sängar.

Videos

First Hotel Fridhemsplan (Stockholm, Sweden)

0 thoughts on “Connect hotel city kungsholmen spa i stockholm city

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *